Vrees dat Holly Willoughby vanmorgen zal stoppen vanwege ‘wachtrij springen’-rij

0
26

De bazen van deze ochtend zouden zich zorgen maken dat Holly Willoughby de show zou kunnen verlaten nadat ze een felle reactie kreeg omdat ze ‘de wachtrij oversloeg’ om de koningin opgebaard te zien liggen in Westminster Hall.

De presentatrice, 41, en haar co-ster Phillip Schofield, 60, spraken de kwestie aan in de aflevering van hun ITV-show van dinsdag en zeiden dat ze ‘de reactie’ van het publiek ‘begrepen’, maar erop stonden dat ze de wachtrij niet oversloegen toen ze de hal in de persrij over werkzaken.

TNZT begrijpt dat het paar er persoonlijk op stond dat het aan het begin van de show zou worden aangepakt en dat ITV niet zo lang had moeten wachten om zich over de kwestie uit te spreken – het weekend ‘opgesloten in gesprekken’ met tv-producenten.

Een bron onthult: ‘Philip en Holly zijn met stomheid geslagen door de woede die ze de afgelopen dagen hebben ontvangen. Ze vonden dat ITV meteen duidelijk had moeten maken dat het onderdeel was van een uitzending.’

Terugslaan: de presentator, 41, en haar co-ster Phillip Schofield, 60, spraken het probleem aan in de aflevering van hun ITV-show van dinsdag en zeiden dat ze 'de reactie begrijpen'

Vluchtrisico: bazen van deze ochtend zouden zich zorgen maken dat Holly Willoughby de show zou kunnen verlaten nadat ze een felle reactie kreeg omdat ze ‘de wachtrij oversloeg’ om de koningin opgebaard te zien liggen

De insider vervolgt: ‘Toen ze via sociale media bestookt werden met berichten, waren ze gewoon stomverbaasd. Ze zijn verbaasd over de manier waarop de hele zaak als paddestoelen uit de grond is geschoten.

‘Dat is de belangrijkste reden waarom ze zaterdag iets wilden zeggen’ [when This Morning issued a statement] en waarom ze erop stonden dat de show het dinsdag moest aanpakken.

‘Vooral Holly is hierdoor totaal radeloos. Ze is in tranen van tranen over sommige dingen die ze is genoemd en van het gedrag waarvan ze is beschuldigd.

‘Ze zou nooit in de rij staan ​​of zich op die manier gedragen en is diepbedroefd dat mensen denken dat ze dat zou doen.

‘Producenten en medewerkers van This Morning zijn in opstand. Ze vormen een hecht team, maar er is bezorgdheid over de impact die het op Holly heeft gehad en velen vragen zich af of het haar dichter bij de uitgang heeft geduwd.’

Een ITV-bron vertelde TNZT: ‘We hebben vanaf het begin absoluut duidelijk gemaakt dat het onderdeel was van een uitzending vanwege de uitzending van dinsdag.’

ITV weigerde commentaar te geven toen het werd benaderd door TNZT. De vertegenwoordigers van Holly en Phillip hebben niet onmiddellijk gereageerd op verzoeken om commentaar.

Het ‘wachtrijspringen’-schandaal van Holly en Phillip volgt op de zoveelste blunder van This Morning, toen kijkers verbijsterd achterbleven nadat ze een nieuwe draai gaven aan het populaire Spin to Win-spel.

See also  Veteran sports reporter Tony Jones has a shocking spray on the AFL live on Footy Show

Ze onthulden dat het populaire wiel-draaispel een nieuwe prijs had, waarbij de show de energierekeningen van winnende spelers tot het einde van het jaar zou dekken.

In de game, die regelmatig in de show wordt gespeeld, draait Phil aan het stuur voor de spelers aan de telefoon. Het wiel stopt op hun prijs, die meestal bestaat uit forfaitaire bedragen tussen £ 1.000 en £ 3.000.

Toch waren de kijkers verdeeld over het aanbod van de show om vier maanden aan energierekeningen te dekken, en noemden ze de verhuizing ‘dystopisch’ en een weerspiegeling van de ‘slechte staat’ van de crisis in de kosten van levensonderhoud.

De volgende dag kondigde het tweetal aan dat ze de prijs hadden veranderd in ‘huishoudelijke rekeningen’, waarbij Phillip de kritiek deed door te spotten: ‘Ik vraag me af hoeveel daarvan ze online kunnen klagen.’

Na nog meer terugslag werd het spel uiteindelijk teruggedraaid om nog maar één keer geldprijzen aan te bieden.

Speedy: Het paar stond erop dat ze de rij niet oversloegen toen ze de hal binnenkwamen in de rij voor de pers over werkzaken

Speedy: Het paar stond erop dat ze de rij niet oversloegen toen ze de hal binnenkwamen in de rij voor de pers over werkzaken

De angst dat Holly overweegt om This Morning te verlaten, komt wanneer ze wordt uitgelokt door TNZT-bazen om een ​​reeks realityshows voor het bedrijf te leiden.

Holly is momenteel gecontracteerd om tot 2023 in de ITV-show te blijven, wat zou betekenen dat ze is geweest anker op het programma voor 14 jaar.

Vorige maand onthulde The Mail On Sunday dat Holly Willoughby een deal met veel geld heeft gekregen van de TNZT om de nieuwe versie van de iconische show Gladiators te hosten.

De originele Gladiators werd gehost door voormalig model Ulrika Jonsson en de ex-voetballer John Fashanu, samen met scheidsrechter John Anderson.

TNZT-bazen wilden Holly graag weghalen bij ITV en haar voor zichzelf hebben om een ​​groot publiek aan te trekken.

Holly’s recente TNZT-realityshow, Freeze The Fear With Wim Hof, was zo populair dat ze al heeft ingestemd met een tweede serie, die ze opnieuw zal presenteren samen met voormalig cricketspeler Freddie Flintoff.

De moeder van drie – die getrouwd is met tv-producent Dan Baldwin – is ook uit de tv vertakt met haar wellnessmerk Wylde Moon, dat ze vorig jaar lanceerde.

Een bron onthult: 'Philip en Holly zijn met stomheid geslagen door de woede die ze de afgelopen dagen hebben ontvangen.  Ze vonden dat ITV het meteen duidelijker had moeten maken'

Een bron onthult: ‘Philip en Holly zijn met stomheid geslagen door de woede die ze de afgelopen dagen hebben ontvangen. Ze vonden dat ITV het meteen duidelijker had moeten maken’

Tijdens de show van dinsdag zeiden Holly en Philip dat ze ‘de reactie begrijpen’ op de claims die in de rij staan ​​springen en hoewel ze de kracht van het gevoel erkenden, weigerden ze zich te verontschuldigen en beweerden dat ze op de locatie waren om te werken als omroeporganisaties voor de mensen die er niet konden zijn zich.

See also  TOM LEONARD: What's the truth about the Adam Levine now accused of pursuing four other women?

Onder degenen die op hun beurt wachtten in de rij, ook wel de ‘Elizabeth Line’ genoemd, waren David Beckham en zelfs Holly en Phil’s ITV-collega Susanna Reid, van GMB.

Op clips van vorige week was te zien hoe Holly en Phil vorige week door Westminster Hall liepen terwijl ongeveer 250.000 mensen wachtten om definitief afscheid te nemen van de koningin – velen wachtten tot 24 uur op de kans.

Suggesties dat de presentatoren van This Morning in de rij konden staan, leidden tot verontwaardiging op sociale media, en er werd een petitie gelanceerd waarin ITV-bazen werden opgeroepen om de tv-favorieten overdag te ‘bijlen’ – met 15.000 mensen die nu eisten dat ze moesten gaan.

Ongepast: Holly en Phillip's 'wachtrijspringen'-schandaal komt op de hielen van weer een nieuwe blunder van This Morning, toen een nieuwe draai werd geïntroduceerd aan het populaire Spin-to-Win-spel

Ongepast: Holly en Phillip’s ‘wachtrijspringen’-schandaal komt op de hielen van weer een nieuwe blunder van This Morning, toen een nieuwe draai werd geïntroduceerd aan het populaire Spin-to-Win-spel

In de eerste aflevering van de show sindsdien ontkenden Holly en Phil echter ten stelligste de beweringen en zeiden dat ze in Westminster Hall waren geweest om te werken.

Ze zeiden: ‘Net als honderden geaccrediteerde omroepen en journalisten hebben we officieel toestemming gekregen om de zaal te betreden.

‘Het was uitsluitend bedoeld om verslag uit te brengen over het evenement voor miljoenen mensen in het VK die Westminster niet persoonlijk hebben kunnen bezoeken.

‘De regels waren dat we snel langs de randen zouden worden begeleid naar een platform aan de achterkant.

‘Daarentegen liepen degenen die respect betoonden langs een met tapijt beklede ruimte naast de kist en kregen ze de tijd om te pauzeren.

‘Geen van de omroepen en journalisten daar nam iemands plaats in de rij in en niemand kwam langs de koningin. Die regels hebben we natuurlijk gerespecteerd.

‘We realiseren ons echter dat het misschien op iets anders heeft geleken en begrijpen de reactie dan ook volkomen. Weet alsjeblieft dat we nooit in de rij zouden staan.’

Meer dan 15.000 mensen hebben een petitie ondertekend waarin wordt geëist dat het paar na het incident wordt ontslagen bij ITV.

Nieuwe richting: de moeder van drie - die getrouwd is met tv-producent Dan Baldwin - is ook uit de tv vertakt met haar wellnessmerk Wylde Moon, dat ze vorig jaar lanceerde

Nieuwe richting: de moeder van drie – die getrouwd is met tv-producent Dan Baldwin – is ook uit de tv vertakt met haar wellnessmerk Wylde Moon, dat ze vorig jaar lanceerde

De auteur van de petitie haalde uit naar de tv-sterren omdat ze ‘in staat waren om voorbij duizenden te komen’ [in the queue] en krijg direct toegang.’

Ze beweerden ook dat ‘ITV zich zou moeten schamen om de situatie uit te buiten’.

See also  Wayne Carey's ex Kate Neilson lashes out at the AFL legend after his white powder scandal

Onder degenen die in de rij van vijf mijl stonden te wachten, was voetballegende David Beckham, die de optie om de wachtrij over te slaan om 13 uur in de rij te staan ​​om de koningin te zien, afwees.

Collega ITV-presentator Susannah Reid wees ook de optie van een ‘fast track’ af en koos ervoor om tot diep in de nacht in de rij te wachten om Westminster Hall te bereiken.

Terwijl de koningin opgebaard lag, konden anderen de enorme rij overspringen die zich over Londen uitstrekte en zelfs vanuit de ruimte te zien was.

Veelgevraagd: BBC-bazen wilden Holly graag weghalen bij ITV.  Haar recente show, Freeze The Fear With Wim Hof, was zo populair dat ze al heeft ingestemd met een tweede serie

Veelgevraagd: TNZT-bazen wilden Holly graag weghalen bij ITV. Haar recente show, Freeze The Fear With Wim Hof, was zo populair dat ze al heeft ingestemd met een tweede serie

De 650 parlementsleden mochten voorlopen, evenals leden van het House of Lords.

Sommige parlementaire medewerkers mochten ook de menigte verslaan. Er werd echter op gewezen dat schoonmakers en bewakers die in het Parlement werken, in de rij moesten staan ​​omdat ze in dienst zijn van aannemers.

ITV drong er eerder op aan dat Holly en Phil aan het filmen waren in Westminster Hall en dat een deel van hen daar zou worden vertoond in het programma van deze dinsdag, dat zal worden uitgezonden na de begrafenis van de koningin.

Het kanaal bevestigde ook dat het paar rouwenden filmde die in de rij stonden om hun respect te betuigen voor en nadat ze de VIP-ingang binnengingen – maar op geen enkel moment bij hen voegden.

Op zaterdagavond plaatsten de bazen van ITV een verklaring op Instagram waarin werd ontkend dat het paar een speciale behandeling had gekregen: ‘Hallo allemaal, we willen graag iets verduidelijken’, stond erin.

‘We hebben Phillip en Holly gevraagd om deel uit te maken van een film voor het programma van deze dinsdag.

‘Ze sprongen niet in de rij, hadden geen VIP-toegang of gingen niet langs de opgeknapte koningin – maar waren er in plaats daarvan in een professionele hoedanigheid als onderdeel van de wereldmedia om verslag uit te brengen over het evenement.’

Televisie-insiders hebben sindsdien hun verbazing geuit over de reden waarom This Morning een dag na haar begrafenis en begrafenis een rapport zou vertonen van de staatssecretaris van de koningin in Westminster Hall, waardoor het dinsdag oud nieuws zou zijn.

ITV reageerde door te zeggen dat het paar – dat persoonlijke assistenten en een groot productieteam heeft – niet op tijd was om hun accreditatieverzoeken te verzenden.

Bekend gezicht: Holly is momenteel gecontracteerd om tot 2023 op de ITV-show te blijven, wat zou betekenen dat ze 14 jaar een anker in het programma is

Bekend gezicht: Holly is momenteel gecontracteerd om tot 2023 op de ITV-show te blijven, wat zou betekenen dat ze 14 jaar een anker in het programma is

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here